Értékesítési, ingatlanközvetítési megbízás

El akarja adni ingatlanát?


Segítünk értékesítési tervei megvalósításában!


Az "ingatlanértékesítési ajánlat kérése" lapon tudja megadni, elérhetőségeit és ingatlana alapadatait. A hatékony szolgáltatás érdekében jelenleg csak Baranya megye területén található eladó ingatlanok vonatkozásában tudjuk az értékesítést, ingatlanközvetítést vállalni! A helyszíni szemle alkalmával a megbízási szerződés elfogadása esetén, minden esetben egyszerűsített értékelést végzünk. Kiemelt megbízás esetén az értékesítést, az adatok felvételétől, az adásvételi szerződés megkötéséig menedzseljük és közreműködünk az adásvételi szerződés megkötéséhez szükséges iratok beszerzésében, valamint közművek átírásával kapcsolatos teendők elvégzésében is.


Ingatlanértékesítési ajánlatot ide kattintva kérhet


A helyszíni szemlén az ingatlan lehetőségeinek teljeskörű felmérésén túl felvesszük az esetleges  csere-és finaszírozási igényeket is, ezzel is törekedve az ügyfelek terheinek csökkentésére illetve a teljeskörű kiszolgálására. Az eladás hatékonyságának növelése érdekében lehetőség van arra, hogy partnerünk egyszerű belsőépítészeti tervet készítsen. Erről bővebb felvilágosítást a helyszíni szemlén adunk.


Alapvető ingatlanértékesítési alapelvünk, hogy nem csak ingatlanközvetítésben gondolkodunk. A legfontosabb különbséget az értékesítés és az ingatlanközvetítés között abban látjuk, hogy az értékesítéshez szükséges az adott ingatlan teljeskörű megismerése, lehetőségeinek feltérképezése. Alapelveinkről a kezdőlapon olvashat részletesebben!


Személyes kapcsolatfelvétel


Vállaljuk használt és új építésű ingatlanok értékesítését, valamint nemzetközi kapcsolatunk révén, speciális igényeket kielégítő, nem csak Baranya hanem Somogy megye területén található nagyértékű lakóépületek, nyaralók, villák, turisztikai létesítmények értékesítését is.


 


Megbízási szerződésünkről:alapszolgáltatásunk:


A helyszíni szemlén tájékoztató jelleggel egy egyszerűsített értékbecslést. Fényképeket, és igény szerint videofelvételt is,* Alaprajzot* és teljes adatfelmérést. Megfogalmazzuk a hirdetés szövegét* valamint szerződés érvényességének idejére (9 hónap) az anovo.hu oldalon keresés szempontjából optimalizált, a szükséges fényképszám korlátozás nélküli megjelentetését biztosítjuk, valamint hozzáférést biztosítunk a videó linkhez, így Ön is megmutathatja a potenciális érdeklődőknek az ingatlant, ezzel csökkentheti a felesleges ingatlanlátogatásokat*


Alapvetően két megbízási szerződés típus áll rendelkezésére. Lehetősége van kizárólagosság és kizárólagosság nélkül is értékesítési megbízást adni. A legfontosabbnak az értékesítési folyamat során, a bizalmat és a bizalmon alapuló együttműködést tartjuk, ezért a megbízási szerződéseket az Ön által megadott e-mail címre elküldjük, hogy minél alaposabban, nyugodt körülmények között ismerhesse meg az értékesítés feltételeit.


(*A helyszíni szemlét követően az elkészült anyagokat átadjuk a megrendelőnek.)


 


Amennyiben kérdése van a szerződéssel kapcsolatban, azt felteheti a személyes találkozó alkalmával, a kapott e-mailre válaszolva, vagy a telefonos elérhetőségen is a kapcsolatfelvétel menüpont alatt. Az adatlap elküldésétől számított 1 munkanapon belül a megadott telefonszámon felhívjuk időpont egyeztetés miatt. A beválllási időpont egyeztetésénél kérjük vegye figyelembe, hogy a helyszíni szemle és adatfelvétel időtartama akár 1 óra is lehet.


Az eladási folyamat megtervezésének egyik legfontosabb pontja az ingatlan értékének meghatározása. Erről bővebben itt olvashat.


 


Adatkezelési nyilatkozatunk itt található.


 


Ajánlatunk

Eladó lakás

Komló, Városház Tér

Irányár: 4 300 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Irinyi János

Irányár: 2 990 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Tompa Mihály

Irányár: 7 700 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Arany János

Irányár: 3 950 000 Ft

Eladó nyaraló

Komló-Sikonda, Erdei

Irányár: 3 490 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Petöfi

Irányár: 9 270 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Madách

Irányár: 6 990 000 Ft

Eladó építési telek

Mánfa, Kaposvári út

Irányár: 1 390 000 Ft

Eladó üzleti ingatlan / üzlet

Komló, Belváros

Irányár: 13 360 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Vörösmarty

Irányár: 3 400 000 Ft

Eladó családi ház

Magyarhertelend, Barátúr

Irányár: 18 900 000 Ft

Eladó építési telek

Komló-Határtető/Mánfa/, Vízmű telep

Irányár: 1 750 000 Ft

Eladó nyaraló

Komló-Sikonda, Rigó köz

Irányár: 4 190 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Kossuth

Irányár: 5 990 000 Ft

Eladó családi ház

Komló-Mecsekfalu, Mecsekfalu

Irányár: 22 900 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Eötvös

Irányár: 3 290 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Akácfa

Irányár: 7 390 000 Ft