Lakás, családi ház eladás Komlón és környékén.

2024.01.03.

2024-ben irodánk elsősorban Komlóra, és a környékbeli településekre összpontosít. Ezek a következő települések: Mánfa, Hosszúhetény, Orfű, Abaliget, Magyarhertelend, Magyarszék, Magyaregregy, Kárász, Szászvár, Máza

Meggyőződésünk, hogy hatékonyak lenni csak a helyi ingatlanközvetítő tud, hiszen sokat számít a piac ismerte és az, hogy helyben elérhető az ingatlanos. Talán az sem utolsó szempont, hogy ismerősként köszöntheti egymást az ügyfél és az Anovo Ingatlan munkatársa.

Irodánk -korábban más néven-, de már csaknem 30 éve a piacon van.

Miért érdemes helyi ingatlanközvetítőhöz fordulni?

MERT önálló meghirdetés estén a következő történik: Folyamatosan ingatlanközvetítők fogják hívni úgy, hogy nem is ismerik az ingatlant, csak a megbízást szeretnék. Hívást fog kapni minden időpontban olyanoktól is akik csak kíváncsiskodnak. Még olyan is előfordul, hogy albérletbe szeretnék kivenni a meghirdetett lakást annak ellenére, hogy aladóként van hirdetve.

Mi történik, ha megbíz bennünket?

A telefonos egyeztetést követően egy megfelelő időpontban minden kötelezettség mentes helyszíni szemlét tartunk. Válaszolunk felmerülő kérdésekre, adóval, költségekkel, finanszírozással  kapcsolatban is. Amennyiben megállapodás születik felmérjük az ingatlant, alaprajzot, fényképeket készítünk. megállapítjuk az energetikai besorolást és elkezdjük a kampányt. Országos ismertségű hirdetési oldalakon jelentetjük meg az ingatlant. (Amennyiben igényli, előre elküldjük megbízási szerződésünket előre egy megadott email címre.)

Nincs többé felesleges zaklatás. megbízási díjunk tartalmazza az energetikai tanúsítvány elkészítését is, és helyszíni bemutatás alkalmával tapasztalatunkkal segítjük a minél hatékonyabb értékesítést. Ártárgyalást folytatunk, leszervezzük az adásvételi szerződést. Írásban biztosítjuk a létrejött szóbeli megállapodást.

Bízza értékét szakértőre, bízza ingatlanát az ANOVO Ingatlanra!

ANOVO, ahol az ingatlan otthon van!