+36 (72) 483 172
+36 (30) 474 03 11
info@anovo.hu

Eladnám ingatlanom

Helyben, vagyis elsősorban Komlón, Pécsen és Baranya megyében értékesítünk ingatlanokat. Tapasztalt kollégáink hosszú évek óta családias hangulatú, ügyfélközpontú hozzáállással segítenek az ingatlanértékesítésben, az új otthon megtalálásában.

 

Lakását, családi házát biztonságosan és eredményesen szeretné értékesíteni?

Amennyiben MOST tervezi KOMLÓN, PÉCSETT vagy a két város vonzáskörzetében található lakásának, családi házának értékesítését?

Akkor Ön jó helyen jár!

 

infó: +36 (30) 474 03 11

 

1. Garantált áras értékesítés:

Ügyfeleinknek a garantált áras értékesítés, ingatlanközvetítés azt jelenti, hogy az Ön által elképzelt eladási árat nem terheli díj, tehát 0% a közvetítési jutalék. Ezt az összeget garantáljuk, SŐT könnyen lehet, hogy az értékesítés után az előre eltervezettnél magasabb áron tudja eladni ingatlanát. Természetesen a helyszíni szemlével egybekötött tanácsadás ingyenes.

 

2. Ingyenes helyszíni tanácsadás

Reális képet tudunk adni az otthona piaci helyzetéről és értékéről. A helyszíni szemle ingyenes. Kollégáink segítséget nyújtanak esetelegesen felmerülő jogi, adózási, finanszírozási, szervezési anomáliák megoldásában, és természetesen az irányár meghatározásában. Amennyiben nem történik megállapodás, vagy valamilyen más akadálya lesz az értékesítésnek, Ön akkor se fog tartozni nekünk semmivel.

 

A szerződésünk rövid, s nincs benne apróbetűs rész.  A szerződési pontok részletes átbeszélése, és az aláírás után azonnal elkezdjük a munkát. A jelentkezők megtekintési nyilatkozatot írnak alá, így is törekszünk a biztonságra, és a felesleges ingatlanlátogatások kiszűrésére.

 

3. Kiemelt ügyfeleink számára ajándék energetikai tanúsítvány

Egyre gyakrabban kell az eladónak energetikai tanúsítványról gondoskodnia. Megbízóink részére az ingyenes helyszíni értékbecslés mellett, ingyenes energetikai tanúsítványt is készítünk. Ez nem csak megtakarítást jelent. Sok bosszúságot elkerülhet, ha tapasztalt kollégáink segítenek az ügyintézésben, hiszen az adásvételi szerződés időpontjában rendelkezésre kell állnia ennek a tanúsítványnak is.

 

4. Finanszírozási, biztosítási tanácsadás:

Ez a szolgáltatás elsősorban a vevőinknek szól, de Önt, mint eladót is érintheti, mivel az érdeklődő azonnal választ kaphat az aktuális kedvezményekről, vissza-és vissza nem térítendő finanszírozási formákról, valamint a tárgyi, és személyi feltételekről. Ez segítheti az értékesítést, és elkerülhetőek a félreértések is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Telefon: +36 30 474 03 11

 

ANOVO INGATLAN – Ahol az ingatlan otthon van!

2019-06-25